Narvesen-kiosken på Continental i Oslo, som er Norges eneste utsalgssted for Charlie Hebdo, har fått flere telefoner fra personer som ikke ønsker at de skal selge bladet.

Kommunikasjonssjef Ida Håvik i Reitan Convenience, som driver Narvesen-kjeden, avviser at de har mottatt trusler.

– Det er ikke riktig. Flere personer har ringt og uttrykt ønske om at bladet ikke skal selges. Det å uttrykke ønske om at magasinet ikke skal selges, er ikke en trussel, sier Ida Håvik i en pressemelding.

200 eksemplarer av det satiriske magasinet Charlie Hebdo er ventet til Norge de neste dagene. Narvesen Continental i Oslo er eneste utsalgssted her til lands.

Det er iverksatt ekstra sikkerhetstiltak for de ansatte på Narvesen Continental både før, under og etter jobb.

– Sikkerhet for kunder og medarbeidere er det absolutt viktigste for oss. Vi har hatt en god og ryddig dialog med politi og PST de siste dagene, men ut over det vil vi ikke kommentere eventuelle sikkerhetstiltak, sier kommunikasjonssjef Ida Håvik i Reitan Convenience til Dagbladet.

Kunder som vil kjøpe Charlie Hebdo får bare kan kjøpe ett magasin hver.

– Vi vet at det er mange tusen som ønsker et eksemplar. Vi har fått 200 eksemplarer, og det er de vi kan selge, sier administrerende direktør Magnus Reitan i Reitan Convenience.

Ved 23-tiden onsdag kveld var det fire papirutgaver av Charlie Hebdo til salgs på Finn. Prisen varierte mellom 165 kroner for den rimeligste utgaven til 18.000 for den dyreste.

Les også:
Fri flyt for oppdrett på land
Røkkes oljeselskap i knipe
Toppmøte om prisfallet  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.