Foreløpig er det ingenting som gir politiet grunn til å skjerpe beredskapen ytterligere. Men det blir vurdert fortløpende å iverksette tiltak, ifølge Politidirektoratet.

Direktoratet poengterer at trusselvurderingene til Politiets sikkerhetstjeneste (PST) utgjør en viktig del av grunnlaget for politiets sikkerhets- og beredskapsvurderinger.

– Vi er i tett dialog med PST. Vi vil vurdere å iverksette ytterligere beredskapstiltak basert på de trusselvurderinger som kommer, blir det opplyst fra direktoratet.

Det er heller ingenting så langt som gir grunn til å endre beslutningen om å oppheve den midlertidige bevæpningen av norsk politi.

– Trusselbildet kan igjen endre seg raskt, og våre mottiltak må tilpasses det til enhver tid gjeldende trusselnivå, opplyser direktoratet. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les mer om terroraksjonen i Paris:

- Bang, bang, bang. Og det er skyting rett bak huset vårt. Fem døde rett bak huset vårt.

- Barbariske handlinger

IS: – Vi sto bak Paris-angrepet