De to flyene har landet trygt i henholdsvis Salt Lake City, Utah og i Halifax i Canada, opplyser amerikanske og canadiske luftfartsmyndigheter. Alle passasjerene er ute av flyene, ifølge Reuters.

En tjenestemann i den amerikanske regjeringen bekrefter overfor CNN at et Airbus A380-fly på vei fra Los Angeles til Paris ble omdirigert til Salt Lake City i Utah fordi det ble ringt inn en bombetrussel fra bakken.

– Flere politiavdelinger jobber nå med å vurdere truslene som førte til at flyet ble omdirigert, sier Todd Palmer fra FBIs avdeling i Salt Lake City til CNN.

Kanalen får opplyst at også flyet som skulle fra Washington til Paris, ble omdirigert på grunn av en bombetrussel. På Boeing 777-flyet, som landet i Canada, var det totalt 298 passasjerer og besetningsmedlemmer, opplyser Peter Spurway, talsmann for flyplassen i Halifax, til canadiske CBC.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: – Politibetjenter skutt under aksjon i Paris-forstad

 
Politiet gjennomsøker Hannover etter terrortrussel