85 personer er fortsatt innlagt på sykehus etter angrepet i Nice. For 18 av dem, deriblant et barn, er tilstanden fortsatt kritisk, opplyser Frankrikes helseminister. Det melder NTB.

Overlevende blir bedt om å søke hjelp og råd hos myndighetene etter angrepet som drepte 84 personer langs Promenade des Anglais torsdag kveld.

Helseminister Marisol Touraine sier at samtidig som mange er utskrevet fra sykehus, så vil andre trenge fortsatt medisinsk behandling slik at skadene de ble påført, kan leges.

 

Les også:

Politikilde: Nice-angriper skal ha besøkt stedet to ganger

Egyptiske medier med tabbe-dekning av kuppforsøk

 

Se DNtv:

Hollande: Frankrike er skrekkslått av denne tragedien
Det var en følelsesladd president Francois Hollande som natt til fredag talte til folket etter angrepet i Nice.
01:19
Publisert:

84 personer drept i terrorangrep i Nice
Det som skulle være en høytidelig markering av Frankrikes nasjonaldag, endte i et blodbad da en 31 år gammel Fransk-tunisier braste inn i folkemengden på strandpromenaden i Nice, sørøst i Frankrike.
00:38
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.