Gjerningsmannen meide ned flere hundre mennesker som deltok i nasjonaldagsfeiringen på strandpromenaden i Nice torsdag kveld. Over 300 ble såret, mange av dem kritisk.

Mandag var 52 av de 84 drepte blitt formelt identifisert, opplyser påtalemyndighetens kontor i Paris. Ventetiden og usikkerheten gjør smerten for de overlevende enda vondere å bære.

Søndag hadde bare familiene til tolv av ofrene fått se sine døde slektninger.

En familie lette i dagevis på sykehus og ulike kontorer etter nyheter om en fire år gammel gutt som mistet moren sin i massakren. Studenter fra University of Berkeley i California hengte opp flygeblader rundt omkring i Nice og spurte om noen hadde sett deres tre savnede studiekamerater.

Først mandag kunne FBI bekrefte at en av dem, 20 år gamle Nicolas Leslie, var blitt identifisert i Nice. To andre fra gruppen av Berkeley-studenter som var på sommerskole i Nice, en 22 årig ukrainsk statsborger og en 21 år gammel estlender, er fortsatt savnet.

Påtalemyndigheten i Paris kan ikke anslå hvor lang tid det vil ta før alle de 84 ofrene er identifisert. Mange av dem er utlendinger.

Les også:

Asia i dag: Kjøper for 260 mrd. – med Brexit-rabatt

Reagerer på at norske 60-åringer trenger ekstra ferie: Utgått på dato dn+  (DN+)

Disse bransjene er på jakt etter flest nye ansatte med høyere utdanning

Anbefalt av DNtv:

Fra 0 til 100 på tre sekunder
Når den raskeste i norsk luftrom skal kåres, flyr basehopperne en kilometer ut fra veggen. Hastigheten kan passere 220 kilometer i timen.
03:06
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

​Offshore-lønninger og Statoil-kritikk, bank-konkurranse og renten:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen til morgenkaffen eller bussturen. Alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.