Mandag ettermiddag overrasket Tesla-sjef Elon Musk sine følgere på Twitter med at selskapet snart vil lansere et «betydelig» nytt produkt.

Og det nye produktet er ikke en bil. I Twitter-meldingen skriver Musk at lanseringen vil finne sted torsdag 30. april.

Skjermdump, Twitter.
Skjermdump, Twitter.
Musk sine «tweets» har en tendens til å påvirke markedet. Mandagens tweet var intet unntak. Tesla-aksjen som tidligere på dagen var ned, steg umiddelbart med rundt 3 prosent til over 190 dollar per aksje på Musks Twitter-oppdatering.

Det er uvisst hva slags produkt Tesla vil lansere, men Musk har tidligere hintet til at selskapet ønsker å utvikle et batteri som folk kan lagre strøm på hjemme i sine egne hus.

- Vi skal avsløre Tesla hjemmebatteri som kan bruker i folks hus ganske snart. Det kommer i produksjon om seks måneders tid. Det er veldig bra, jeg er ganske spent på det, sa Musk i februar.

Les mer her: Skal øke produksjonen med 70 prosent

Se Tesla-gründerens nye romskip.
Spacex og Tesla-gründeren Elon Musk håper Dragon V2 kan flys til verdensrommet i 2017.
00:55
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Denne flyplassen kan ha fått ulovlig statsstøtte

Anonym milliardær fyller kommunekassen

Ønsker økt beskatning på sekundærbolig