Tidligere har politiet sagt at de mente tre personer, inkludert en utlending, var involvert i angrepet på Erawan-helligdommen. 20 personer mistet livet.

- Det er et stort nettverk. Det var forberedelser som krevde mange mennesker, sa politisjef Somyot Poompanmuang torsdag.

Han sier at det inkluderer dem som sto vakt, dem som lagde bomben, dem som plasserte bomben, og dem som kjente fluktruta.

- Det må ha vært minst ti mennesker involvert, sa han.

Torsdag ba Thailand Interpol om hjelp til finne den utenlandske mannen de mener gjennomførte attentatet, og som ble fanget opp av et overvåkingskamera da han satte fra seg en ryggsekk med bomben. De vet ikke om han har forlatt landet eller ikke.

Ingen har påtatt seg ansvaret for angrepet, og det er minst tre grupper som kan ha stått bak - uigurer fra Kina, rødskjortene som støtter tidligere president Thaksin Shinawatra, og muslimske separatister i sør. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.