Theatercaféen hyller sine kvinnelige gjester med eksklusiv motevisning, underholdning fra Bertine Zetlitz og ballerinaer fra St. Petersburg.

Marte Krogh, Charlotte Spetalen, Mille Marie Treschow og shippingsjef Kristin Holth i DNB var blant de 120 inviterte til en eksklusiv sommerfest på Theatercafeen tirsdag kveld. Etter det DN forstår er også Stein Erik Hagens døtre Nina Camilla og Caroline på plass.

- Her treffer jeg spennende, oppegående damer, pleier vennskap og får nye bekjentskaper. De som driver dette er utrolig flinke på «networking», sier Mille Marie Treschow.

- Det er tradisjon å være her, og det er rett og slett veldig hyggelig å besøke en medlemsbedrift, spøker Virke-direktør Vibeke Hammer Madsen på vei inn til festen.

«Vakre jenter er friskt pust»

Hotel Continental har invitert 120 damer til en eksklusiv VIP-kveld på den ærverdige restauranten.

- Vi blander alt i en fantastisk rosa suppe! Her har vi tenkt glamour og kvalitet. Vi har en fantastisk gjesteliste med kvinner fra næringslivet, advokater, kunstnere og faste gjester, sier hotellsjef Hilde Lystad.

NRK-programleder Jon Almaas snek seg inn bakdøren og skal etter det DN erfarer være kveldens konferansier.

- I år ønsker vi å være litt feminine. Vi har så mange flotte damegjester, og vil gjøre noe nytt og morsomt. Flotte kjoler og vakre jenter er et friskt pust i caféen, sier Hilde Lystad.

Dyre diamanter

Etter det DN kjenner til, skal diamantsmykket hotellsjef Lystad har rundt halsen på festen ha en verdi på to millioner kroner. Det er designet og lånt av Heidi Nesbakken.

- Jeg har aldri vært så redd før, og har med meg en egen vakt til å passe på, sier Lystad, og viser til smykket med en fem karats Wesselton-diamant med flere små 0,1 karats diamanter. 

- Jeg hadde lyst til å ringe mannen min og si at jeg hadde kjøpt et smykke, og at han måtte finne frem kortet i kveld, sier hun og ler.

Se og Hør-redaktør Ellen Arnstad er begeistret for nettverkskvelden på Theatercafeen.

- Vi damer må bli flinkere til nettverksbygging, sier Arnstad.

- Jeg heier på damer, og her er det veldig mange flinke. Dette er en tverrfaglig samling, sier hun.

Viser frem luksuskjoler

Kjendis- og luksusdesigner Nina Naustdal skal vise frem nye smykker og kjoler fra neste års vår- og sommerkolleksjoner.  Hun designer eksklusive juvelbesatte kjoler for internasjonale stjerner fra sin base i London. Kjolene koster fra 35.000 kroner til over en halv million kroner.

Naustdal ønsker seg flere norske kunder.

- Det er utrolig hyggelig å bli spurt om å være med, og jeg håper å selge mer i Norge, sier designeren.

Naustdal bor i Chelsea, i samme område hvor John Fredriksen bor, i Londons dyreste bolig «the Old Rectory». Ifølge Aftenposten har Naustdal vært venninne med Fredriksens døtre Cecilie og Kathrine siden hun var 14 år.

Fredriksen-tvillingene meldte avbud til den store nettverksfesten tirsdag.

Flyr inn russisk ballerina

Etter det DN erfarer har Theatercaféen flydd inn ballerinaer i verdensklasse fra St. Petersburg, Russland. En enorm gullharpe er bestilt for anledningen, og skal stå på bardisken.

I tillegg skal Bertine Zetlitz og en pianist fra Operaen opptre.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.