Ikke nok med at elbilprodusenten Think nå har satt i gang produksjon av sin Think City i USA, nå kommer modellen også med fire seter.

Think selv sier at de bakerste setene passer best for barn og ungdom, og det er jo ikke annet å vente ettersom bilen fremdeles ikke er mer enn knappe tre meter lang.

Ellers virker det meste som på en hvilken som helst annen bil, det er trepunktseler, isofix-fester for barneseter, og seteryggene kan felles ned.

Think har fremdeles hovedkontor i Norge, men produseres nå av Valmet på deres fabrikk i Finland. I tillegg har de første modellene produsert ved den nye fabrikken i Elkhart, Indiana, USA nettopp blitt levert kunden.

Konkurransen ventes å bli adskillig hardere for Think i året som kommer, da flere av de store bilprodusentene lanserer sine første elbiler.

Bilen kan bestilles nå, og de første bilene med fire seter leveres i januar.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.