Det er pågående samtaler mellom de to, skriver avisen The Wall Street Journal. Imidlertid nekter Tidal for noen avtale på spørsmål fra avisen.

Jay Z står i spissen for Tidal, som hiphopmogulen lanserte da han kjøpte det norske selskapet bak Wimp.

Eierselskapet Aspiro er børsnotert i Stockholm.

Det er det gode forholdet Tidal har med artister som Kanye West og Madonna, samt den gode kvaliteten, som ifølge avisen lokker Apple.

I mars avslørte DN at Tidal-eier Jay Z varslet søksmål mot de tidligere eierne, i all hovedsak Schibsted, Platekompaniet og Verdane Capital VIII som eide 76 prosent av Aspiro.

Jay Z mener han fikk noe annet enn han betalte for da han kjøpte strømmetjenesten. Hovedpåstanden i brevet til de tidligerene eierne er at antall abonnenter i virkeligheten var vesentlig lavere enn de 503.000 abonnentene som ble oppgitt i januar 2015 i forbindelse med overtagelsen av Aspiro/Wimp, og at virksomheten var i dårligere økonomisk stand enn hva som ble forespeilet kjøperne.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Tidal og Kanye West saksøkes av fan

 
Jay Z varsler sak mot ekssjefer dnPlus  (DN+)

Ferd avviser Jay Z-krav dnPlus  (DN+)
 

Dette er striden om Tidal  

Nå skal mobiloperatørene tilby deg helsehjelp, musikk, banktjenester og nyheter

Følg markedet på DN Investor