Kina er siste stopp på den amerikanske utenriksministerens besøk i Øst-Asia. Lørdag skal han møte blant andre Kinas utenriksminister Wang Yi.

Lørdag ettermiddag skal han holde en pressekonferanse i Beijing, opplyser det kinesiske utenriksdepartementet. Søndag venter muligens et møte med Kinas president Xi Jinping, men det er foreløpig ikke helt avklart.

Tillerson har i løpet av Asia-turen også besøkt Japan og Sør-Korea, hvor Nord-Korea har vært et hett tema. Blant annet framholdt Tillerson fredag at tida for "strategisk tålmodighet" er over.

Kort tid før Tillerson ankom Beijing, tvitret USAs president Donald Trump at "Nord-Korea oppfører seg veldig dårlig". Han skrev videre at "Kina har gjort lite for å hjelpe!".

Blant temaene det er ventet at de to utenriksministerne skal diskutere lørdag er Nord-Korea, ettersom Kina har handelsforbindelser med landet.

Fulgte neon-drømmen i Texas: - Du må brenne bruene bak deg for å komme fremover
Jeg har drømt om å bli kunstner siden jeg var liten gutt, forteller Todd Sanders. Tilfeldigheter brakte ham til Austin, og byens sjel inspirerte han til å følge drømmen.
03:55
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.