CanArgo Energy Corporation avviser at selskapet har kommet med en pressemelding om boreresultatet fra den fjerde horisontale brønnen på Ninotsminda-feltet i Georgia. Det sier investor relations-ansvarlig Julian Hammond i CanArgo til TDN Finans onsdag.

-Det er ikke sant. Vi har ikke kommet med noen melding. Vi har startet boringen, men vi er ferd med å bore brønnen og har ingen resultater, sier Hammond.

Oslo Børs melder saken nå til Kredittilsynet

La ut falsk melding
Kommunikasjonsdirektør Per Eikrem ved Oslo Børs sier onsdag ettermiddag til iMarkedet at en person har henvendt seg til børsen og oppgitt at han har laget meldingen.

- Vi har fått inntrykk av at han ikke helt hadde sett for seg hvilke konsekvenser det kunne få. Han hadde rett og slett ikke innsett alvoret, men det har han nå, sier Eikrem.

- Vi avslutter saken om kort tid og sender den til Kredittilsynet, sier han.

Ifølge flere nettsteder ble det lagt ut en melding på diskusjonssidene til Hegnar Online onsdag, som ble påstått å være en pressemelding fra CanArgo. Der het det at den fjerde horisontale brønnen på Ninotsminda var vellykket med en testproduksjon på 1.000 fat pr dag og en ventet langsiktig produksjon på 700 fat pr dag.

Oslo Børs stoppet handelen i aksjen fordi den pressemeldingen ikke var sendt til børsen. Handelen ble tatt opp igjen klokken 11.19.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.