Før helgen solgte forretningskvinnens investeringsselskap, Midelfart Holding, nesten hele aksjeposten på 23 prosent i Midsona, skriver Dagens Næringsliv.

Selskapet er en av Skandinavias største aktører innen helsekost, skjønnhet og velvære. Ifjor hadde Midsona-aksjen en laber utvikling. Men i år derimot har investeringen vært lukrativ for søstrene Celina og Hermine Midelfart (42) som eier Midelfart Holding sammen. Ifølge Dagens Næringslivs beregninger skal Celina Midelfart har tjent 74 millioner på aksjeposten i løpet av de siste ti månedene.

– Jeg solgte fordi jeg syntes prisen var god. Selskapet er meget godt posisjonert i et voksende helse- og velværesegment, og jeg er ikke fremmed for å investere i denne sektoren i det videre, skriver Celina Midelfart i en epost til DN.

Les hele artikkelen i Dagens Næringslivs-ipadutgave fra klokken 22.00 onsdag eller i papiravisen torsdag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.