På Tyholmen i Arendal sentrum deler Grunde Thorsen og Jon Ove Heen kontor i tredje etasje i Nedre Tyholmsvei nummer tre.

Med tilsammen fem årsverk fikk de et samlet resultat på over 200 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Begge var tidligere ansatt i Agder Energi-dominerte Interkraft Trading, som ble lagt ned i 2002. Da startet de opp for seg selv og etablerte Pollen Kraft og Tyholmen Kraft med Elkem (nå Hafslund) som hovedaksjonær.

Posisjonert seg forskjellig
Selv om de deler kontor, har de tydeligvis posisjonert seg veldig forskjellig i kraftmarkedet.

Grunde Thorsen har klart seg aller best gjennom disse årene, til gunst for hans private selskap Fløde Invest. Men Grunde Thorsen er ikke overvettes begeistret over å bli oppringt av DN og får spørsmål om fjoråret ble et greit år.

- Det kommenterer jeg ikke, av tidligere års erf#229 med pressen. De siste par årene har jeg bare sagt ingen kommentar til alt, og det synes jeg er veldig greit, sier Thorsen.

Det lyktes ikke DN igår å komme i kontakt med Oddvar Fodstad i Navitas Capital Management. Han holder til et steinkast fra Thorsen og Heen i Arendal og fikk også et pent år ifjor med et overskudd på 90 millioner kroner før skatt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.