18 kvadratmeter hybel i en bakgård i Parkveien i Oslo er lagt ut med en prisantydning på to millioner kroner, tilsvarende 111.111 kroner per kvadratmeter, skriver Dagens Næringsliv.

Meglere i bransjen synes prisvurderingen er drøy.

Selgeren kaller det et signalbygg for moderne arkitektur og lokker med nesten 100 kvadratmeters takhage og minigalleri på gateplan.

- Dette er så mye mer enn 18 kvadratmeter. Det er hakket før seilbåt. Løsningene er veldig gjennomtenkt. Når man bygger på småtomter blir det spesielle løsninger og morsom arkitektur, sier Yngve Bruksås hos utbygger Infill i Aspelin Ramm Gruppen til DN.

- Den er ikke solgt
Selskapet kjøpte en syv meter bred og 28 meter lang tomt mot Parkveien.

Tomten krevde alternative løsninger, og resultatet ble bygg med 100 prosent utnyttingsgrad og friareal som er flyttet opp på taket.

I et utbygg mot bakgården ble det akkurat plass til en hybel.

- Det er flere interessenter, men den er ikke solgt, sier eiendomsmegler Magne Blindheim i Eie til Dagens Næringsliv.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.