Bostyrer Christian Lundin har så langt forgjeves ventet på en dataserver som ble fjernet fra datarommet til Tommy Sharif kort tid før konkursene i Sharifs selskaper.

Serveren som er savnet, inneholder viktig regnskapsinformasjon. Onsdag skriver Dagbladet at flere harddisker er funnet i containeren til Sharif.

– Det er usikkert om dette er de bortkomne harddiskene, men de har blitt sendt til en dataekspert for utredning, forteller Lundin.

Dataserveren ble fjernet fra datarommet kort tid før konkursene i selskapene hans for en nesten to måneder siden. Retten påla Sharif å levere datautstyret til bostyreren, men dette er ikke gjort. Lundin mener det med stor sannsynlighet er Sharif selv som har fjernet den.

Sharifs til sammen ni selskaper har gått konkurs i løpet av våren, og han er siktet for grov bounndragelse. Han erkjenner ikke straffskyld.

Les også:

Kniver om å fly i Sør-Norge

Krever Orkla-kjøp stanset  

Se DNtv:

Master i finans og mester i Youtube
Sara (28) er den første i landet som har rundet én million abonnenter på Youtube.
02:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.