Tommy Sharif skylder over 90 millioner kroner og etterforskes for grov bounndragelse. Det hindrer ham ikke i å være med på et nyoppstartet dekksenter i Oslo.

Dekksenteret åpner under to måneder etter at han i juni ble pågrepet av politiet, skriver Nettavisen.

Ifølge bostyrer Christian Lundin skylder Sharif over 90 millioner kroner etter at totalt ni av selskapene hans er slått konkurs.

– Tommy Sharif informerte meg i går om at det var startet en virksomhet, men jeg kjenner ikke så mye til det. Så vidt jeg har forstått det, har han ikke en formell rolle i selskapet, men skal være ansatt der, sier han.

Sharif er ikke formelt underlagt noen konkurskarantene. I offentlige registre går det fram at det er den helerisiktede broren som står som eier og daglig leder i det nye selskapet Sharif AS.

– Han går videre med forretningsdrift som han har full anledning til. Sharif forholder seg selvsagt til loven. Hva bostyrer finner grunn til å legge seg opp i, som ikke vedrører ham, legger vi liten vekt på, sier John Christian Elden, som er Tommy Sharifs forsvarer.

Sharif er siktet for grov bounndragelse. Han erkjenner ikke straffskyld.

Tidligere i sommer fant politiet 800.000 kroner i kontanter i bilen til Sharif. Det ble også funnet flere harddisker i den tidligere dekk-kongens container, kort tid etter at en server med viktig regnskapsinformasjon om selskapet hans forsvant.

 

Les også: Boligprisfall i alle byer - bortsett fra én

– Svært skadelig for skjelettet, men også hjernen

- Boligprisene i Oslo må snart dempes - for 11,7 prosent økning er ikke normalt

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Om åtte år kan fremtidsvisjonen bli virkelig: Flygende biler:

Om 8 år kan fremtidsvisjonen bli virkelig: Flygende biler
Fallskjerm er standardutstyr.
02:03
Publisert: