23.05.2018 Meretes utvalgte: Hørt om Txakolina? De er hverken lette å huske eller lette å uttale, vinnavn, druenavn og vinområder i Baskerland. Desto mindre grunn til å forbigå dem i stillhet.
12.01.2017 – Vi vil ikke bare uteksaminere kokker, vi vil uteksaminere aktivister På kokkeskolen Basque Culinary Center blandes grønt og gourmet med søppel og psykologi.
09.12.2016 Vin av den gamle skolen Brevene fra en far som skulle lære sønnen å lage vin for over 100 år siden, er fremdeles veiviser for Spanias beste viner.
05.10.2016 Pintxos er den nye tapasen Pintxos er den nye tapasen. Denne uken åpnet pintxos-baren Txotx bak Schoushallen i Oslo.
21.07.2016 Verdens ukronede grillkonge Det kullfyrte kjøkkenet til Asador Etxebarri er kåret til verdens tiende beste restaurant. – Det finnes ingen renere og mer naturlig måte å tilberede råvarene på, sier Victor Arguinzoniz.