24.06.2022 Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Dag Tjersland serverer sommermat i krysningspunktet mellom ultralokalt og italiensk på Nesodden.
02.10.2020 Restaurantanmeldelse: Ny italiener gjør et realt forsøk på å fylle utfordrende lokale Det er lite «Lady og Landstrykeren»-stemning på Salome. Men den italienske nykommeren i Bjørvika er ikke så kjølig som den kan virke som.
04.08.2020 – Å starte en restaurant i disse tider er nærmest som å servere sitt eget hode på et fat Etter at Venezia-turen gikk i vasken, starter Andreas Viestad, Dag Tjersland og Nelson Fernandes Oslos første venetianske restaurant.
20.02.2020 Radi-hva-for-noe? Hvis en grønnsak smakte spennende og gjorde alle måltider vakrere, ville du kjøpt den da?
25.10.2019 – Jeg er storspist, men dette er for mye Signalen Sjøbad byr på raus, men uraffinert mat i fine lokaler.
01.04.2019 Oslos eldste italiener må skjerpe nivået for å holde tritt Ramsalt overraskelse på Baltazar.
22.03.2018 Hva med en kjebab eller en høytidstaco med bresert kje? Kje er et undervurdert alternativ til påskesteken. Her er Dag Tjerslands beste påskeoppskrifter.
22.02.2018 – De blir ikke noe gode om de ligger, og må helt klart spises nyfriterte Dag Tjersland vil gjøre Norge til et småkakespisende land – akkurat som Italia.
15.02.2018 – Tiramisu à la minute er rask og vel så god Dag Tjersland serverer tiramisuen nesten varm.
08.02.2018 – Man får fort en del skryt for denne! Dag Tjerslands italienske terter er sykt gode, ifølge ham selv. Her får du oppskriftene.
26.01.2018 – Det skal se litt hjemmelaget ut Dag Tjersland viser hvordan verdens beste pasta kan lages på kjøkkenbenken.
25.01.2018 Italiensk bakst: Pizza-spesial! Dag Tjersland deler sine beste oppskrifter på alternative pizzaer.
18.01.2018 Italiensk bakst: gatemat fra Sicilia Historien om mange italienske spesialiteter er reneste restefesten.
11.01.2018 – De som vet hva det er, bestiller det. Og de som har smakt det, kommer som regel tilbake Det blir aldri nok brød på bordet i Italia – disse kan du servere før, med og etter hovedmåltidet.
04.01.2018 Ny spalte: Italiensk bakst med Dag Tjersland I D2s nye serie deler Dag Tjersland, Norges fremste italiakokk, sine beste baketips. Først ut: ciabatta og focaccia.
16.12.2016 Velbehag i gammelt skur Skur 33 – på solsiden av Oslos havnebasseng – serverte kanskje årets beste kveite til Salt og Pepper.
06.07.2016 Verdens enkleste pastarett Dag Tjersland er kanskje Norges beste italienske kokk. Når han kjapt skal mette hele familien, lager han pasta med tomater og hvitløk.
02.10.2020 Restaurantanmeldelse: Ny italiener gjør et realt forsøk på å fylle utfordrende lokale Restaurantguiden
04.08.2020 – Å starte en restaurant i disse tider er nærmest som å servere sitt eget hode på et fat Profil
11.01.2018 – De som vet hva det er, bestiller det. Og de som har smakt det, kommer som regel tilbake Italiensk bakst