15.07.2022 Brasserie Ouest: Helfransk på Frogner Brasseriet gikk fra genierklært til ren slakt i denne spalten, før pandemien stengte ned Oslo i lange perioder. Hvordan står det til nå?
19.04.2022 Esben Holmboe Bang: – Jeg vil åpne et sted der man ikke er tvangsinnlagt til 16–20 retter På restauranten Mon Oncle bruker Esben Holmboe Bang alle smakstriksene som ikke er lov i Maaemo-boken.
11.02.2022 Chez Colin: Fransk fråtsing En ja-stemme til filialen av den franske republikk på Fredensborg. Men Chez Colin må passe seg for en kostnadskontroll.
28.01.2022 L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Alt er ikke konsepter, kalkyler og kalvetartar. Nabolagsbistroen L'Ardoise er franskere enn de franske.
04.11.2021 – Jeg drømte at jeg fødte motordeler Gullpalmevinner Julia Ducournau sjokkerte seg selv før hun sjokkerte på kinolerretet.
28.10.2021 Han holdt de beste middagsselskapene i Paris Richard Olneys tidløse klassiker lærer en å leve enkelt, men godt.
01.10.2021 Brasserie Coucou: Fransk åpning på problemhjørne Brasserie Coucou er litt fransk, litt haltende, og ganske hyggelig.
25.09.2020 Restaurantanmeldelse: Kanskje er det dette folket vil ha nå – steak og «påmm fri» og løyrom-taco? Nyåpnede Frenchie på Solli plass tøyer grensene for hva en fransk bistro kan være.
21.06.2019 Trivelig i skyggen av nye Oslo Dyr vin, men storslått dessert og en perfekt sjøkreps i skyggen av nye Oslo.
09.01.2019 Grisegodt fransk smørbrød Linser fra Puy-dalen og sennep fra Dijon setter sitt erkefranske preg på et rustikt smørbrød med røkt knoke.
10.02.2017 Brasserimat som treffer hjertet Chez Colin byr på norske fristelser i fransk forkledning. Voulez-vous lofotskrei med foie gras?
09.02.2017 Reblochon og pinot gris Under dens harde ytre venter et fløyelsmykt indre. Reblochon er osten som har fortryllet ganer siden øvrigheten begynte å melke allmuen.
19.04.2022 Esben Holmboe Bang: – Jeg vil åpne et sted der man ikke er tvangsinnlagt til 16–20 retter Restauranter
25.09.2020 Restaurantanmeldelse: Kanskje er det dette folket vil ha nå – steak og «påmm fri» og løyrom-taco? Restaurantguiden