26.01.2022 Henrik J. Henriksen: – Egentlig burde jeg bare eksistert på morgenen Kokk, restauranteier og matskribent Henrik J. Henriksen lar seg motivere av frykt, ikke fremgang.
13.03.2020 Kokkenes hermetikk-favoritter Koronakarantene eller påskefjellet. Slik pimper stjernekokkene boksmaten.
28.02.2019 Slank med stil – Godt er ikke ensbetydende med usunt, det er snarere sunt. Variasjon blir sunt automatisk, mener kjøkkensjef Henrik J. Henriksen.
18.10.2018 – Vi skal prøve å rote oss frem til noe som smaker gamle dager Gjengen bak Taco República og Ben Reddik åpner restaurant i et av Oslos eldste bygg.
05.08.2018 – Dette er det første kjøkkenet i verden. Alt springer ut herfra. Pitabrød på surdeig, urter fra Geilo og ferskost laget på norsk geitemelksyoghurt. Når Taco Republica-gründerne åpner mezzerestaurant på Grünerløkka, blir det Midtøsten-mat verden aldri før har sett maken til.