30.06.2022 Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene Det som begynte som en «supper club», er blitt en av Londons mest populære matdestinasjoner. Nå deler Asma Khan familieoppskriftene i kokeboken «Ammu».
12.02.2021 Det nytter ikke å dele en reke i åtte og kalle det det beste fra havet Når man venter halvannen time på street food, bør den være bedre enn på Masala Politics.
28.05.2020 Ikke kjøp halvstekte naan på super’n, de smaker såle! Forfatter Torgrim Eggen har laget indisk mat i 30 år.
26.04.2018 – Det er mye sjømat i India, men ikke i den stilen her Her er oppskriften på beteburger, grillet sjøkreps og fritert softshell-krabbe.
19.04.2018 Nanbrød passer til alt – kanskje aller best til dessert Her er oppskriftene som gjør nanbrød til deilig dessert.
12.04.2018 Indisk mat er en verden av tilbehør Her er oppskriften på klassikere som raita og mangochutney – med en moderne vri.
15.03.2018 – Du kan godt bare steke kebaben i panne Kjøkkensjefen på The Pink Elephant viser hvordan du kan lage lammecarré og lamme- og kyllingkebab på indisk vis.
04.01.2018 En lang kveld over grytene – og litt magi D2s anmelder tester den indiske kokeboken «Masalamagic».