23.08.2018 Sesongens beste bæroppskrifter Her er Fannremsgårdens oppskrifter på likør, saft og fermenterte bær.
26.07.2018 Det er tid for å lage råsaft Selv om det er kokvarmt ute, trenger ikke saften kokes. Her er oppskriften på råsaft med mjødurt og syriner.
07.12.2017 Lag julepålegget selv Fannremsgårdens oppskrifter på sylte, rull og postei og andre tradisjonsretter.
09.02.2017 Slik lager du norsk «popkorn» Lompe og flatbrød var det folk spiste på gårdene før brød bakt i ovn ble vanlig. På Fannremsgården holdes tradisjonen levende med brød stekt på takke.
02.02.2017 Dagens dobbel Peanøttsmør, kokosflak og karamellsaus – i urbane nytolkninger av grøt teller toppingen mest. På Fannremsgården topper de grøten med grøt.
26.01.2017 Nåkka attåt Byggmelsvaffel, skjebladkak og mølsgraut. På Fannremsgården står kaffematen høyt i kurs.
19.01.2017 Smør slik oldemor laget det Jon Fredrik Skauge kjerner smør slik farmor lærte ham det. I D2s nye serie viser bonden hvordan han lager tradisjonsmat på Fannremsgården.
04.08.2016 Midtens matrike Særegne vekstforhold og oppfinnsomme småprodusenter gjør Trøndelag reisen verdt for smakens skyld.