06.01.2022 Denne kokeboken er et av de viktigste verkene om amerikansk matlaging En favoritt for hele spekteret av kokker, generasjon etter generasjon.
26.11.2020 Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet Kylling Marengo kom inn i matforsker Annechen Bahr Bugges liv tidlig på 1970-tallet. Nå får den ny drakt på kjøkkenet til Øyvind Hjelle.
19.11.2020 Thomas Giertsens jakt på barndommens favorittrett Oppskriften til koseretten hun laget til sønnen, har derimot ikke latt seg oppspore etter hennes død. I D2s nye spalte hjelper kokk Øyvind Hjelle personer å gjenskape retter som har betydd noe spesielt i deres liv.
06.04.2020 Påskefestmaten Her er festråvarene og hvordan de skal behandles for å løfte påskekosen frem.
03.03.2019 USA beskylder britene for «drittslenging» om amerikansk kjøtt USAs ambassadør til Storbritannia beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter.
08.05.2018 Rema 1000 har tapt 18 millioner på kyllingen Hubbard – En revolusjon, sa Dyrevernalliansen da Rema 1000 byttet til en kylling som vokser langsommere. Matvarekjedens ansvarlighet har kostet dem 18 millioner – så langt.
30.10.2017 Først i Norge med ny, økologisk kyllingrase Kyllingene på Homlagarden i Hardanger representerer noe helt nytt i norsk kyllingbransje. De er de første kyllingene i Norge som er født av økologiske foreldre.
19.10.2017 To retter i én: kylling ras el hanout og kyllingsalat Bocuse d’Or-kokk Christopher Davidsens helstekte kylling får ben å gå på. Restene havner i salaten.
22.06.2017 Sluttet hos regjeringsadvokaten – skal bli landets største på økokylling Restaurerte praktgård fra 1840.
04.06.2017 Kriseløsninger Når de andre i tapasgruppen bebuder brød og oliven til koldtbordet, er det på tide å tenke kvantitet fremfor kvalitet.
14.04.2017 Dette er den beste kyllingfileten Vi testet 19 forskjellige kyllingfileter. Kokkene ble overrasket da deres favoritt havnet langt fra toppen.
26.03.2017 Ovnsbakt kyllingsalat med søtpoteter og krutonger Ovnsbakt kylling er en klassiker. Slik lager du hele måltidet i samme langpanne.
15.01.2017 Restekjøttets gode fe Hvorfor bruke tre gryter når du kan koke alt i en? Rispilaff er løsningen både for ferskt kjøtt og rester.
20.07.2016 – Det tar fire minutter å smelle alt dette sammen På restauranten Happolati koker Mads Kjøllmoen ordentlig kjøttkraft. Hjemme holder det med Maggi-buljong når han må spise noe raskt.
17.03.2016 Egget er friskmeldt I påsken knekker Norge 21 millioner egg. Samtidig spøker det for kolesteroltrollet.
14.12.2015 Rapport: Kylling kan spre resistente baktierier Muligheten finnes for at antibiotikaresistente bakterier kan spres til befolkningen fra både fjærfekjøtt og levende gris og fjærfe, fastslår en ny forskningsrapport.