11.05.2023 Før samlet michelinkokken på stjålne Mercedes-stjerner Nå går det mest i michelinstjerner for ekspunker og Lysverket-sjef Christopher Haatuft.
24.03.2022 Christopher Haatuft: – Kåken min er en bruksgjenstand, ikke et kuratert hjem En Mercedes-stjerne minner kjøkkensjefen på ordentlige verdier – og gir motivasjon i jakten på en Michelin-stjerne.
11.07.2019 Lær å lage Lysverkets signaturdrink Bartender Kasper Gulbrandsen lager cocktailer i verdensklasse.
29.06.2018 Dyrt og uprofesjonelt på Lysverket Hverken været eller topprestauranten svarer til forventningene i Bergen.
31.10.2017 Eks-kokk vil lage verdens beste fengsel Et selvforsynt fengsel der de innsatte dyrker grønnsaker, lager pølser og baker brød, er blitt drømmen for tidligere kjøkkensjef Hanne Frosta. Tidligere drev hun slowfood-restauranten Hanne på Høyden i Bergen.
22.08.2017 – Er delemeny bare for dem med ekstra god tid? Med små smaksbomber til lunsj, er Lysverket en lunsjvinner i Bergen. Men du må beregne tid.
17.03.2017 Bare nesten tross skyhøye ambisjoner Lysverket gjør alt riktig, men på dette prisnivået bør maten gjøre større inntrykk.
24.03.2022 Christopher Haatuft: – Kåken min er en bruksgjenstand, ikke et kuratert hjem Tingenes tilstand