09.01.2023 Noma stenger – Det er ikke bærekraftig, sier stjernekokken René Redzepi til The New York Times. I slutten av 2024 legger han ned verdens mest toneangivende restaurant de siste 20 årene.
03.09.2020 Mugg i verdensklasse Kun to prosent av eksperimentene havner på tallerkenen til Nomas gjester.
21.05.2020 Michelinstjerne, internasjonal ståhei og fullbooket ut året. Så kansellerte koronakrisen alt. – Det føltes helt åndssvakt, sier Nicolai Ellitsgaard, kjøkkensjef på Under.
04.06.2018 Dette er nordmennene bak stjernerestauranten Noma Pr-sjefen, husarkitekten og kongekrabbekongen. Bak Nomas sagnomsuste gjenåpning står en rekke nordmenn.
22.03.2018 – Alt står på spill. Vi har alt å tape Bli med René Redzepi bak kulissene når verdens mest innflytelsesrike restaurant skal overgå seg selv.
22.02.2018 Slik er nye Noma Forsinkelser, arkeologiske funn og hundre mann i kontinuerlig arbeid. Fredag forrige uke sparket René Redzepi opp dørene til sin nye restaurant som består av til sammen elleve bygg.
27.12.2017 Maten kokkene ikke kan fordra Sukat, makrell i tomat og nyrer med urintoner. Det finnes ting Kari Innerå og andre kokker virkelig ikke kan fordra. Og hva de er flaue over å like.
31.10.2017 Eks-kokk vil lage verdens beste fengsel Et selvforsynt fengsel der de innsatte dyrker grønnsaker, lager pølser og baker brød, er blitt drømmen for tidligere kjøkkensjef Hanne Frosta. Tidligere drev hun slowfood-restauranten Hanne på Høyden i Bergen.
26.10.2017 Kokeboktilbehør: øks og gummistøvler For å få fullt utbytte av Even Ramsviks kokebok «Ny norsk mat», bør du trekke på deg gummistøvler.
09.03.2017 – Om noe oppleves som heslig, kommer an på hvilken kultur en kommer fra Matorganisasjonen Nordic Food Lab ønsker insektene velkommen til bords.
23.02.2017 Maaemo-sjefen: – Vi har en hotline! Det er bare å ringe kjøkkensjef Esben Holmboe Bang hvis oppskriftene i den nye boken om Maaemo blir for kompliserte.
21.05.2020 Michelinstjerne, internasjonal ståhei og fullbooket ut året. Så kansellerte koronakrisen alt. Smak