26.03.2024 Man er ikke uberørt av et måltid her, hverken kroppslig eller mentalt Restaurant St. Lars har fortsatt trekk i peisen, men kullsvidd kjøtt ser ikke ut til å lokke ut damene.
15.03.2024 Brødet er det vi husker best Aquarie er best for firmamiddager der sømløshet er viktigere enn store matopplevelser.
08.03.2024 Et sted folk oppsøker for å finne nytelse Kolonialen i ny drakt varierer fra det lekre til det skuffende.
01.03.2024 Rift om bordene hos billig-gourmeten Bente på Torshov er blitt en snakkis, ikke bare på grunn av prisene.
23.02.2024 Middag på Vinland Brasserie: Som å stå i passkø i USA For et lekkert rom! For en fristende meny! Og for en ufattelig dårlig gjennomføring.
09.02.2024 Restauranten som byr på et tivoli av smaker Det mangler ikke på gode råvarer og sprelske påfunn på Geita.
02.02.2024 Barcodes norske stayer Vaaghals har i ti år klart å være et sikkert sted, også for andre enn blåskjortene i Barcode.
26.01.2024 Den som velger de riktige rettene, får en skikkelig god opplevelse Brasserie Coucou kan være et lite stykke Paris for gjestene som velger riktige retter.
19.01.2024 Prisvinnende pizza i nabolaget Når vinden uler rundt Snøhettas omstridte tårn Vertikal Nydalen, er det prisvinnende pizza å få på innsiden.
12.01.2024 Gatemat fra Bogstadveien En dim sum-bar på Valkyrien kjøpesenter kan aldri bli helt Hongkong.
05.01.2024 Brasserimat i stjerneskinn Det skinner av maten på Mikael Svenssons brasseri. Gå dit når budsjettet ikke rekker til stjerner.
29.12.2023 Tatt på sengen av elegant og kreativ matkunst Bar Amour er en av Oslos beste restauranter akkurat nå.
22.12.2023 Renskåret luksus, men uten følelsen av total og uovertruffen triumf Oslos siste stjerne på Michelin-himmelen er lavmælt, karakterfast og dyr.
15.12.2023 Lave skuldre – høyt nivå på teknikk og råvarer Fyr Bistronomi tryller med både krepsedyr og knudrete knollvekster.
08.12.2023 Fritidsklubb – med god mat Nabolagsstedet 200 er litt som en fritidsklubb for voksne – med god mat for de som blir sultne.
01.12.2023 Fascinerende sted med eksentriske innkjøringsproblemer Eero Saarinen og Ivar Tollefsen har åpnet ild på taket av den amerikanske ambassaden. All mat i den nye restauranten tilberedes på åpen flamme.