13.01.2023 Måtte fine dining aldri dø Det finnes de som mener såkalt fine dining er i trøbbel. Ganen og hjertet er ikke enig, etter et besøk på Kontrast.
28.10.2022 Thailandsk temperament Plah versjon 2.0 er et tidvis perfekt ekteskap mellom norsk sjømat og solfylte aromaer fra Thailand.
14.10.2022 I Kina spiser de furu Når Yunnan-provinsen og Hordaland møtes, blir det tidsriktig. Banzha er Bergens nye obligatoriske stopp.
12.08.2022 Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd God mat og lekre omgivelser klarer ikke helt dekke over samlebåndsfølelsen på Sawan.
17.06.2022 Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld I det fattigslige trehuset på Fredensborg er det billig å drikke dyrt. Og spise riktig godt.
10.06.2022 Klatrer som en geit Glem uformell nabolagsrestaurant. Geita er en gourmetrestaurant i fåreklær.
09.10.2020 Restaurantanmeldelse: Stjernekrigen fortsetter på Geita Med reinlav, svart ponzugelé og dansk oppdrettstunfisk, tryller Axel Nordahl frem et luksusmåltid i ellers så stille Geitmyrsveien på Oslo vest.
18.09.2020 Restaurantanmeldelse: Luksuspizza på Solli plass Vinoteket er pizzamarkedets svar på fine dining.
10.09.2020 Restaurantanmeldelse: Verdensklasse på The Vandelay Førsteklasses håndverk og spektakulære smaker hos «baklommen» til Maaemo.
28.08.2020 Restaurantanmeldelse: Arts tar oss tilbake til jappetiden Savner du Acqua ved broen mellom Aker Brygge og Tjuvholmen? Nå er guttastemningen tilbake på på Arts.
19.06.2020 Restaurant-anmeldelse: Slapp fisk på Tjuvholmen Biffen var best på fiskerestauranten Tjuvholmen Sjømagasin.
05.06.2020 Restaurant-anmeldelse: To fullt fortjente stjerner Re-Naa i Stavanger står så til de grader til tjeneste med gourmetterapi når oljeprisen er i kjelleren og krisestemningen rår.
05.11.2018 Her tar de brødskive med pålegg til et helt nytt nivå Luksuriøs smørrebrød-lunsj på Fyr Bistronomi.
31.08.2018 Uspektakulær mat i spektakulære omgivelser Operahusets brasseri Sanguine serverer mat uten de høye toner.