10.01.2019 Festen er ikke over, det er skall igjen Øyvind Hjelle lærer deg å koke kraft på skallene etter skalldyrfesten.
27.09.2016 Dyr hummer solgt på svensk auksjon Årets første svenske hummer er solgt for 20.000 kroner på auksjon i Göteborg.
20.01.2016 Nå er det sjøkrepsen som er best For det hvite, for det fete, for strukturen, for smaken. Sjøkreps er verdens aller beste råvare, mener Frode Laupsa.
28.12.2015 Lunsjguiden: Fiskeriet Lunsjguiden: Fiskeriet er mer enn en fiskebutikk - det er også en praktisk og god lunsjrestaurant for den som ikke har for høye krav til komfort.
03.09.2015 Kokken & havet: Blåskjell En hardfør, liten rakker blir til en heftig munnfull etter et rapp fra Ørjan Johannessens fingre.
14.08.2015 Perfekt vin til krabbelaget Nyt taskekrabben med en fersk og sødmefull, tysk riesling, og sommeren varer lenger.
13.08.2015 Kokken & havet: Reker For verdens beste kokk er ikke reker bare en delikatesse. Den gir deg også gratis skalldyrskraft på en to tre.