19.08.2021 Pandemien har tvunget frem nye forretningsmodeller i restaurantbransjen: – Det har vært veldig populært En av tre bedrifter må omstille seg, viser fersk NHO-undersøkelse. For flere i restaurantbransjen ble takeaway redningen da pandemien rammet.
23.07.2021 Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Flere av landets mest eksklusive restauranter er fullbooket gjennom sommeren, men sliter med å finne nok ansatte.
20.02.2021 Takeaway test: – Jeg tror ikke du får bedre comfort food enn dette. Det blir mer hverdagsfest enn smalhans når posen fra nabolagsrestauranten kommer på døra.
13.03.2020 Restaurantanmeldelse: Litt smalhans på Smalhans Det er fortsatt åpne restauranter i Oslo. DN besøkte Smalhans tidligere denne uken.
09.07.2017 - Legg nykål på grillen nå! – Jeg kunne laget 100 retter med nykål alene, sier Smalhans-kjøkkensjef Karl Torbjørn Andersen.
26.03.2015 Slik lager du Smalhans’ vegetarburger Burgerfavoritten på Smalhans er vegetarisk, men grisete.
19.08.2021 Pandemien har tvunget frem nye forretningsmodeller i restaurantbransjen: – Det har vært veldig populært Digitalisering