18.04.2024 DN mener: Landbrukspolitikk på steroider Bøndene vil ha samme inntekt som lærere og sykepleiere. Noen har det – og mer til.
18.04.2024 Kun halvparten kjenner til myndighetenes kostråd Det har dekket bordet for kostholdsinfluenserne.
17.04.2024 Slik lager du svinerillette hjemme Ingenting slår en ristet skive surdeig dekket med svinenakke og svineribbe kokt mørt i andefett.
03.04.2024 Taper penger på restaurantfenomen: – Jeg tror folk er blitt frekkere Gebyr, skammekrok og utestengelse – restaurantbransjen forsøker å få bukt med gjester som ikke møter opp.
26.03.2024 Man er ikke uberørt av et måltid her, hverken kroppslig eller mentalt Restaurant St. Lars har fortsatt trekk i peisen, men kullsvidd kjøtt ser ikke ut til å lokke ut damene.
21.03.2024 Gastronomisk kjærlighet Flytt deg, «Babettes gjestebud», nå er det «Pot-au-feu» som er tidenes matfilm.
21.03.2024 Slår tilbake mot Reitan-påstand: – Vi ligger hestehoder foran 2023 ble himmel og helvete for Norgesgruppens største dagligvarekjeder, Kiwi og Meny. I år vil supermarkedene slå tilbake, tror konsernsjef Runar Hollevik.
20.03.2024 Kampen om dagligvarekundene: Kiwi størst etter kjempevekst Lavpriskjedene tar en stadig større del av kaken. I fjor knuste Kiwi konkurrentene Extra og Rema 1000.
18.03.2024 Rasmus Sunde Forskere har ytringsfrihet, men også kvalitetsansvar Akademisk frihet er grunnleggende for samfunnsbygging. Tillit og kvalitet i forskningssamarbeid er en viktig forutsetning.
13.03.2024 Eyvind Hellstrøm har alltid betalt seg ut av kniper «Både gjennom inkasso, trussel om tvangsfullbyrdelse og fandens oldemor.»
16.02.2024 Slik lager du det perfekte middagsselskap Vi gir deg alle grunnene for å invitere gjestene hjem.
15.02.2024 Harald Borgebund Norsk landbrukspolitikk har feilet Den norske landbrukspolitikken gir hverken billig mat til forbrukerne eller gode inntekter til bøndene.
08.02.2024 Øyvind Oaland Vi må utvikle havbruksnæringen basert på fakta og realisme Flere saker i mediene fremstiller havbruksnæringen som ute av kontroll og kun styrt av profitt. Dette er et bilde jeg ikke kjenner meg igjen i etter 25 år i bransjen.
07.02.2024 Kokk Christopher Haatufts beste sparetips er å faste – Hele eksistensen min handler om å betale meg ut av kniper.
31.01.2024 Richard Friberg Julematen kan bli dyrere i år – julimaten billigere Uten «prissjokk» på mat 1. februar og 1. juli endres dynamikken i det norske dagligvaremarkedet. Konkurransen skjerpes – kanskje.
25.01.2024 Dette er Englands beste pubmat – 21 har Michelin-stjerner Slik ble noen puber en gastronomisk opplevelse i særklasse.