05.11.2020 Torgrim Eggen: Du vil ikke treffe to iranere som er enige om hvordan denne retten skal lages Ghormeh sabzi er en slags nasjonalrett – og en parallell til vår fårikål.
15.10.2020 Det koreanske kjøkken er mer enn kimchi Forfatter Torgrim Eggen viser deg hvordan du lager kimchi, bibimbap og bulgogi.
01.10.2020 Libanesisk vegetarmat – sunn, fargesprakende og smekkfull av smak Pluss et lite paradenummer til de kjøttsultne.
30.07.2020 Først når det dugger på vinduene, er thaimaten sterk nok Thai-kjøkkenet har spredt seg til alle kriker og kroker av Norge. Forfatter og hobbykokk Torgrim Eggen viser hvordan du kan lage maten selv.
09.07.2020 En meget sterk kandidat til tittelen «det sunneste kjøkkenet i verden» Vårruller og vietnamesisk piknik med forfatter Torgrim Eggen.
28.05.2020 Ikke kjøp halvstekte naan på super’n, de smaker såle! Forfatter Torgrim Eggen har laget indisk mat i 30 år.
14.05.2020 Lær å lage ramen av Torgrim Eggen Hurtignudler – «den største oppfinnelsen i det 20. århundre».
07.05.2020 Lær å lage dim sum av forfatter Torgrim Eggen Kinesiske fristelser på «høyt internasjonalt nivå».
05.11.2020 Torgrim Eggen: Du vil ikke treffe to iranere som er enige om hvordan denne retten skal lages Øst for Eggen