Tannlege og investor Arne Lærdal har vunnet frem i Gulating lagmannsrett om å ta utlegg mot Tore Lies selskap Otium i sitt krav på over 100 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg registrer at lagmannsretten har fulgt vår argumentasjon, og er selvfølgelig tilfreds med dette, men ikke overrasket, sier Lærdals advokat Toralf Haver i Advokatfirmaet Haver & co. til DN

Bakgrunnen for striden er kjøpesenteret Hillevågsenteret i Stavanger som Otium kjøpte høsten 2007. Men to måneder etter kjøpet trakk Otium seg fra avtalen, og Lærdals selskap Madlastokken svarte med å saksøke Otium.

- Vi har en plan
Etter det DN erfarer kommer namsmannen til å ta utlegg hos Otium førstkommende fredag klokken 10. Spørsmålet er om Otium har tilstrekkelige midler tilgjengelig. Det er totalt begjært utlegg på rundt 100 millioner.

- Vi har en plan vi jobber etter for å løse dette. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier Tore Lie til Dagens Næringsliv.

Tidligere har Otiums finansdirektør, Ketil Petterson, sagt til Stavanger Aftenblad at selskapet har mindre enn 100 millioner kroner i kontanter tilgjengelig.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.