OVERVELDENDE BREDDE OG DYBDE. Torry Pedersen.
OVERVELDENDE BREDDE OG DYBDE. Torry Pedersen.
Oslo: VGs administrerende direktør Torry Pedersen slår tilbake mot Høsts nettkritikk.

– Jeg kan bare svare for VG, men der er Høsts konklusjon som å bomme på alle blinkene i skiskyting – og da på alle fire skytingene, sier han.

Han poengterer at VG digitalt er primærkilde til nyheter for majoriteten av nordmenn, og at kravet til bredde er større.

Pedersen mener internett legger til rette for dybde i fortellingene det ikke er plass til på papir, som muligheten til lenking ut til andre kilder, og trekker frem den ubegrensede plassen.

– Alle – og de er mange – som har fulgt VGs løpende digitale dekning av krisen i Ukraina, flymysteriet i Malaysia, eller rettssaken i Kongo, for å ta tre ferske eksempler, vil ha oppdaget at de har fått en overveldende bredde og dybde, sier Pedersen.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.