- Vi så at det gikk rett vei, men ikke fort nok i forhold til den kapitalbasen vi hadde, sier Terje Bulling, daglig leder i Norwegian on Wheels (NOW) til DN.

Lørdag innstilte selskapet alle avganger uten forvarsel, skriver lokalavisen Telen, og oppfordret via nettsiden kundene om å benytte Timeekspressen.

Bussruten som startet med hvert kvarter fra Notodden til Oslo startet opp i 28. juli i år. 10 september la selskapet om til kjøring til Gardermoen hvert 20 minutt - 15 timer i døgnet, og hver time gjennom natten.

- Vi har hatt en fanstastisk passasjervekst, fra 56 i døgnet oppstarten til 1400 nå - så vi ser at det virker. Gardermoen var tingen, og vi ser at vi startet med det for sent, sier Bulling.

I går trakk hovedinvestoren i en planlagt emisjon seg da septembertallene viste seg å være dårligere enn antatt.

- Da hadde vi ikke annet valg. Den feilen vi ser vi gjorde var at vi ikke kapitaliserte opp selskapet bedre før vi startet, sier Bulling.

80 fast ansatte og tilsammen 120 lønnsmottagere mister jobben.

- Det er en trist dag for veldig mange som har satset og vært med og gjort en formidabel jobb, sier han.

Hovedeier i selskapet er Gjermund Jamtveits investeringsselskap Ja holding.

 

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.