Transportleverandørern Tide har torsdag fått melding fra Sogn og Fjordane fylkeskommune at datterselskapet Tide Buss skal få tildelt anbudet for rutekjøring i Sogn. Kontraktsperioden er på åtte år med opsjoner for ytterligere to år.

Estimert kontraktsverdi er på omlag 700 millioner kroner og investeringsbehovet vil være opp mot 75 millioner kroner, ifølge en melding fra Tide torsdag.

Tildelingskriterium i anbudet var 100 prosent pris.

Kontraktens oppstart er 19. juni 2017. Det er satt en klagefrist for øvrige tilbydere, som medfører en karensperiode frem til 30. april.

Tide befester med dette sin posisjon som en av de ledende aktørene innenfor landbasert kollektivtransport i Norge, opplyses det.

Les også: Mener både Rygge og Torp kan forsvinne

Musk: - Selvkjørende biler er nøkkelen

Legger ned ingeniøravdeling i Stavanger

Se DNtv:

Tesla-gründeren får problemer med å svare på spørsmål om Tesla-produksjonen kan flyttes til Norge: - Vel, eh...
Selv om norsk kraft skulle være renest i verden, har Elon Musk tydeligvis andre grunner til å tvile på om det er lurt å produsere elbil Norge.
01:55 Min
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.