For at du skal få ut ditt potensialet må du klare å ha det vondt. En seier trenger ikkje å være å komme først over målstreken, men det kan være en personlig seier å nå målet sitt.

Uansett hva ditt mantra er, gjør det rett og slett vondt å ta seg ut. Men det er ingen farlig smerte, så det er bare å ønske den velkommen. Forhåpentligvis har du kjent det på trening eller i konkurranse før; at du kan løpe lenge og i et bra tempo selv med sviende leggmuskler.

Det viktigste budskapet mitt er: Ikke gjør for mye de siste dagene før en konkurranse! All trening bryter ned kroppe, nå skal du bygge den opp til å prestere. Det krever at du har overskudd for å kunne ta deg ut.

Les resten av tipsene på DN Aktiv-bloggen til Ingvill Måkestad Bovim

 

Les flere saker på DN Aktiv

- Kom dere ut og opp i bakkene

Oslo Maraton på 9 minutter

Bedriftene kupper Oslo Maraton

Rekorddeltakelse i Oslo Maraton

Slik løper du maraton (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.