- Treningen gir meg energi og bedrer selvtilliten. Jeg visste ikke at det var så mektig, sier Kathrine Sørland.

Hun begynte å trene etter sommerferien i fjor, og kjører nå eget styrkeprogram med strikk og intervalløp hjemme på Nesøya.

Nå har hun trent regelmessig et halvt års tid, og merker at formen blir bedre og bedre.

- Jeg var i veldig dårlig form. Nå går det bokstavelig talt oppover, sier Sørland, som liker å løpe i motbakke for å få fart på pulsen.

Hun er blitt mye mer bevisst på trening og en sunn kropp enn før.

- Før var det lek og moro! Nå er det alvor! sier Sørland, som slo gjennom som modell da hun var 15.

I mandagens DN Aktiv magasin kan du lese hele historien om Kathrine Sørlands nye treningsregime, hva hun mener om lavkarbo, og hvorfor hun er blitt hektet på trening.

DN Aktiv-magasinet følger med papiravisen. Der kan du også blant annet lese om:

Investor Kristian Adolfsen fikk hjertestans under fjorårets Oslo Maraton.

 

- Det var en merkelig følelse å ha vært død i nesten fem minutter, sier Adolfsen som vi har vært med på treningstur og kan fortelle historien om.

Sik trener du for et sunt og godt liv. Idrettsprofessor Jostein Hallén gir deg oppskriften på hva som gjelder ut fra din egen alder.

 

I tillegg forteller Norges fremste treningseksperter hva de selv gjør for å holde seg i god form. Den ene av dem står opp klokken 0500 hver ukedag for å løpe 45 minutter.

Tidligere landslagstrener i langrenn, Inge Bråthen, fnyser av utstyrsjaget og at det skal være så komplisert å smøre ski.

 

Nå har han vært i japan for å lete etter fremtidens toppski.

Les flere treningssaker på DN Aktiv

Jakter veltrent x-formet kropp

70-åringer kom i knallform med intervaller

- Blir 20 år yngre med styrketrening (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.