Johaug har allerede hatt med ansatte fra Eger Karl Johan i Oslo på teknikkurs.

– Jeg måtte bare forsikre meg om at det ikke var en spøk. Jeg har vokst opp i superundertøy med utsikt til et fjøs, da er det klart at jeg synes det er fantastisk gøy å få være med på noe slik, sier Johaug til Dagbladet.

- Internasjonal modell
Sammen med resten av kvinnelandslaget reiste Johaug fredag til Ponte Resina for høydetrening foran neste helgs verdenscuprenn i Davos. Den nye sponsoren er storfornøyd med å ha sikret seg den blonde og blide langrennsløperen.

– I Therese har vi ikke bare funnet en skandinavisk skistjerne, men en internasjonal modell. Det er viktig at frontfiguren framstår som en troverdig modell for de eksklusive merkene vi fører, sier styreformann i eiendomsselskapet Søylen Eiendom Carl Erik Krefting.

Det er Søylen eiendom som erier motehuset og som har inngått avtalen med Johaug, som ble nummer to i den finske minitouren sist helg. Johaug ligger på annenplass i verdenscupen, 130 poeng bak ledende Marit Bjørgen.

Les også: - Det er et idrettsgen som rører på seg (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.



Les flere treningssaker på DN Aktiv

Ruller inn sykkel-millioner

Fikk avtale med Johaug

Kom i form med DN Aktivklubb