- Vi er stolte over å kunne videreføre Bergensbaneløpet for 41. gang. og ekstra gøy å vinne for 12. året på rad, jubler Torbjørn Furu Krogstad, leder i stafettkomiteen til NHH etter at skolen vant Bergensbaneløpet lørdag ettermiddag.

- Vi ønsker å takke alle som har bidratt til vårens sprøeste eventyr og tre strålende dager mellom Bergen og Oslo, legger han til.

Den tradisjonsrike studentduellen gikk i år går fra Bergen til Oslo, og var delt inn i 110 etapper. Halvveis i løpet var det mye som tydet på at Norges Handelshøyskole nok en gang skulle vise seg sterkest. Og skolen holdt trykket oppe helt til mål og vant til slutt med en time og ti minutter foran Handelshøykolen BI.

Dette er skolens 32. seier på 41 muligheter.

NHH gir BI bank

Studentkappløp fra Bergen til Oslo

NHH sprekere enn BI (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.