- Folk ser etter noe som gir mer og dette er en treningsform som har blitt meget populær i Amerika. Det er fantastisk bra trening, sier Linn Herland som sammen med mannen Tage Flugheim starter Barrys Bootcamp i Bergen.

Ekteparet har kjøpt rettighetene til å drive det som franchise-konsept i Skandinavia og åpner det nye senteret i Bergen 3.september.

1000kcal
Barrys Bootcamp er et amerikansk treningskonsept som lover kundene å brenne 1000 kilokalorier i løpet av en treningstime. Treningskjeden har flere kjente amerikanske skuespillere og sangere på kundelisten, og har filialer i California og New York.

Linn Herland og mannen fikk ideen til å starte opp dette gjennom venner og bekjente, og tok kontakt med de amerikanske grunnleggerne.

 

Gruppeøvelser
- Treningen er meget enkel. På senteret er en sal med tredemøller og en med ergometersykler. Det tilbys kun gruppetimer som består av 30 minutter kondistrening og 30 minutter styrke, som oftest lagt opp slik:

15 min. intervall på tredemølle – 15 min. intensiv styrketrening – 15 min. intervall på tredemølle – 15 min. intensiv styrke.

- Treningen passer for alle. Det eneste instruktørene krever er at man gir alt man har, sier Herland.

Nattklubbstemning
Det spesielle med gruppetreningen er det røffe uttrykket.

- Det er litt nattklubbstemning; mørkt, mye farget lys og høy tøff musikk. I tillegg er det litt militærpreg over det hele. Veggene er i kamuflasjefarger.

- Instruktørene er veldig tett på, og det oppleves som personlig trening, sier Herland til DN Aktiv.

Barrys Bootcamp har blitt kåret til ”beste trening” av flere amerikanske magasiner, og kjente Hollywood-navn sverger til denne treningsformen.

 

På hjemmesiden til treningskjeden lokkes det med at man forbrenner 1000 kilokalorier per økt, og at man fort kommer til å merke resultater.

- Dette er et konsept for de som vil bli pushet. Det har et annerledes image, men selve treningen er ganske basic, sier Linn Herland.

Les mer på hjemmesiden her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.



Kettlebells gir deg muskler på rekordtid

Bygger kropp på Wall Street-vis



Les også: Blir topptrent PT i paradis



Les flere treningssaker på DN Aktiv

Kom i form med DN Aktiv klubb