Treningsmål er viktig for de fleste. Selv om økt energi og velvære ved å trene burde være motivasjon nok, er det lurt å ha noen konkrete treningsmål også.

For mange utgjør birkebeinerarrangementene de viktigste treningsmålene i året, skriver treningsmagasinet.no .

15. oktober åpnet påmeldingen til trippelen, og i en del av klassene er trippelpåmelding allerede fulltegnet.

- Det var så stor samtidig pågang at vi fikk noe nedetid på serverne våre i dag, sier daglig leder i Birkebeinerløpet Rune Bergsodden. Det var nok noen som slet med å få registrert seg den første halvtimen, men etter klokken fungerte ting bra.

- Jeg antar at 3.500 meldte seg på den første halvtimen på trippelen eller rittet, fortsetter han.

Fortsatt plasser
Også rittet har åpnet påmeldingen for de som har syklet rittet fem ganger eller mer. Her er det fortsatt plasser, men det gjelder å være rask hvis man skal sikre seg en plass på rittet i august neste år, avslutter han.

For de som ikke kom med på denne første påmeldingen til trippelen, er det en ny mulighet torsdag 22.10 kl. 09.00, mens den ordinære påmeldingen til Birkebeinerrittet åpner onsdag 4. november kl. 09.00.

De som har et ønske om å komme med på Birkebeinerrittet uten å ha kjørt rittet før anbefales trening på touch. Ifjor ble plassene fylt på drøye minuttet...

Men for de som ikke skulle komme med på et av birkebeinerarrangementene, er det ingen krise. Det er hundrevis av gode treningsmål som man kan sikte seg inn mot både innenfor ski, sykkel og løp.

Best oversikt over terminliste for langrenn finner du her

Les også: Få god kondis på 10 uker
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.