- I et demokrati finnes det ingenting verre enn løgner, sa Sarkozy under et besøk i La Rochelle denne uken, med klar henvisning til avsløringene om president François Hollandes affære med en fransk skuespiller.

Nicolas Sarkozy trakk seg tilbake fra det offentlige livet og fra ledervervet i partiet UMP etter å ha tapt for Hollande i presidentvalget i 2012.

Men etter at populariteten til Hollande har falt som en stein det siste året, samt den siste tidens utroskapsavsløringer, virker det som om Sarkozy har begynt å vurdere om han har en realistisk mulighet for å kunne vinne presidentvalget i 2017.

Og han har fått begeistret mottakelse hos sine tilhengere ved flere velregisserte fremtredener.

Sarkozy har flere ganger det siste halvåret kommet med vage antydninger om et comeback, ofte med det underliggende budskapet om at landet behøver ham.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.