Vraket av helikopteret som styrtet ved Turøy vest for Bergen, ble hevet lørdag ettermiddag.

Vraket, som ble heist opp av et kranfartøy, er helt ødelagt. Vrakrestene viser hvor fatal ulykken som kostet 13 mennesker livet var.

Helikoptervraket lå på 6-7 meters dyp. Halepartiet ble hevet fredag. Rotoren ble funnet på land, et par hundre meter unna. De svarte boksene er funnet og ble sendt til England lørdag.

Det var elleve nordmenn, én brite og én italiener om bord i helikopteret av typen Super Puma, som tilhørte CHC Helikopter Service.

Identifiseringen av de omkomne vil trolig være klar innen fem dager. Inntil da, er det uklart om alle er funnet etter styrten, opplyste politiet lørdag. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les mer om helikopter-ulykken:

- Det er ikke sikkert at vi har funnet alle

SAFE har lenge fryktet en helikopterulykke

- Et veldig upopulært helikopter blant Nordsjøen-ansatte

Se DNTV:

Fortvilte Utøyanaboer: – Vi må leve i et minnesmerke
Maria Holtane-Berge er en av de nærmeste naboene til det planlagte Utøya-minnesmerke på Sørbråten. Hun og familien fortviler etter at regjeringen har bestemt at minnestedet skal plasseres her til tross for store protester fra naboer.
04:37
Publisert: