Avtalen mellom TV 2 og Altibox utløp 1. juni, men partene utsatte fristen til 20. juni for å få mer tid til å forhandle. Ifølge TV 2 lot det seg likevel ikke gjøre å nå enighet om en ny distribusjonsavtale.

– Vi beklager på det sterkeste at vi ikke har klart å komme til enighet, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

Taust fra Altibox

Det er «overhengende fare» for at Altibox-kundene mister samtlige TV 2-kanaler, advarer han. Det vil i så fall skje natt til tirsdag 21. juni.

TV 2 understreker at det likevel vil være muligheter å følge med på fotball-EM i Frankrike, fordi alt innhold vil være tilgjengelig på TV 2 Sumo.

Altibox ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidspunkt, opplyser kommunikasjonsrådgiver Lars Rasdal i Altibox til NTB. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.