Det er bransjebladet Kampanje som melder om avgangen. TV 2s kommunikasjonsdirektør har vært i arbeidet i TV-kanalen siden den oppsto i 1992. Bergenseren startet som journalist og trådte inn i TV 2s ledergruppe i 1997.

- Et eventyr, sier Indrøy når han oppsummerer sin TV 2-karriere overfor DN.

- Det har vært en fantastisk utvikling fra vi satt på noen eplekasser i nyhetsredaksjonen til dagens TV 2, et stort mediehus med en veldig bred portefølje av produkter, sier Indrøy.

- Jeg har jo sittet i forskjellige lederstilinger her, og det er så lang tid at jeg har fått med meg veldig mye.

- Hva vil du trekke frem?

- Først og fremst at vi overlevde. Det var nær kollaps på et tidspunkt. Det var tøffe tak når vi dro dette igang. Etter det gikk det slag i slag. Det var et stort øyeblikk å få nyhetskanalen på luften, fortsatt Norges eneste.

Indrøy trekker også frem to fremforhandlede allmennkringkastingsavtaler med staten som milepæler i hans karriere.

- Dessuten har jeg jobbet med Media City-prosjektet, den nye mediaklyngen i Bergen. Det å få signert den avtalen var stort. Det var et prosjekt mange lo av i starten og mente var et helt umulig prosjekt, men nå er byggingen godt i gang.

- Hvorfor slutter du?

- Jeg er 51 år, jeg har sittet vanvittig lenge i ulike lederjobber i TV 2, og jeg har veldig lyst på en skikkelig etappe til i arbeisdlivet. Jeg så ikke for meg at jeg skulle sitte her frem til pensjonsalder.

- Hvor går veien videre?

- Jeg tygger på et par ting for tiden og har hatt noen spennende henvendelser i det siste. Jeg kommer i løpet av den nærmeste tiden til å bestemme meg for noe.

- Kan du røpe noe som helst om disse tilbudene?

- Nei jeg har ikke lyst til å si noe om det nå, for jeg kommer til å bruke tiden til å tenke meg grundig om. Jeg kommer først og fremst til å velge noe jeg virkelig brenner for. Hvilken bedrift eller bransje får vi komme tilbake til.

- Kommunikasjonsbransjen?

- Vi får se.

- Kan din avgang på noen måte knyttes til den nye konsernsjefen Olav Sandnes, og hans ønsker og strategier?

- Nei, jeg har vurdert dette fult og helt på egenhånd. Jeg har hatt som utgangspunkt å se 4-5 år frem i tid og tenke igjennom min egen situasjon. Det ville være for sent for meg om 5 år å ta et sånn valg jeg gjør nå.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.