«Partene er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen sikrer norske Get-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanaler. Etter hvert vil også Get kunne tilby Discoverys strømmetjeneste Dplay til sine kunder», skriver selskapene i meldingen.

Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery.
Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery. (Foto: Øyvind Elvsborg)

– Vi er veldig glade for at vi nå har funnet en løsning på denne situasjonen, slik at seerne igjen får tilgang til våre kanaler. Vi er enige om en langsiktig og fremtidsrettet avtale med Telia og GET, som sikrer kundene tilgang til alle våre kanaler, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery, i meldingen.

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med Discovery. Vi har funnet en god løsning som gagner våre kunder, og en fremtidsrettet forretningsmodell som vi mener vil være bærekraftig i lang tid fremover, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge i meldingen.

Den nye avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TVNorge, Max, Fem, Vox, Eurosport-kanalene og alle de andre kanalene fra Discovery. Dermed får Gets kunder blant annet muligheten til å se sesongavslutningen av 71 grader nord, alle kampene fra Eliteserien og sommerens OL i Tokyo.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.