Espen Eckbos eiendomsselskap EAE Holding kunne i fjor skilte med finansinntekter på drøyt 5,1 millioner kroner, ifølge selskapets årsregnskapet. 

– Regnskapet viser god lønnsomhet og soliditet, skriver Eckbo i årsberetningen.

Stor vekst

Eckbo tar ifølge årsregnskapet ut et utbytte på fem millioner kroner fra selskapet, en sum som nesten tilsvarer hele selskapets årsresultat. Drøyt 31.000 kroner går tilbake til selskapets egenkapital. Fjorårets resultat er en oppgang på nesten 1,8 millioner kroner fra 2015. Da lå årsresultatet på 3,2 millioner kroner. 

Datterselskap med millioninntekt

EAE Holding står oppført med en virksomhet som inkluderer rådgivning og deltagelse i andre virksomheter, kjøp, salg og utleie av fast eiendom, kjøp og salg av aksjer og øvrige finansielle instrumenter. De eier 100 prosent av aksjene i produksjonsselskapet Andersen Multivisjon as, som ifølge sine årsregnskap omsatte for 2,5 millioner i fjor, med et resultat før skatt på nesten én million kroner.

EAE Holding er også majoritetseier i produksjonsselskapet Seefood tv as, som har produsert programmer som «Nissene på låven» for TVNorge og «På hjul med Dag Otto» for TV 2. (Vilkår)

Juni kan være så hektisk for småbarnsforeldre at noen drømmer om å havne på sykehus for å få litt fred
– En gang var juni sol og utepils, nå er det bare stress
02:21
Publisert: