Søndag var det duket for Farmen-finale, og i snitt fikk 782.000 med seg at Tonje Frøstad Garvik slo Kjetil Nørstebø på oppløpet. Det er 118.000 færre enn fjorårets finale, da finalen i snitt samlet 900.000 foran skjermen.

På det meste var likevel 901.000 seere innom programmet, og TV 2 opplyser om at det føyer seg inn på topplisten over høstens mest sette. Dette gir Farmen-finalen en andel på 53,2 prosent i aldersgruppen 20 til 49.

Programredaktør i TV 2 Jarle Nakken tror «Torpet», den parallelle serien på TV 2 Sumo der tidligere deltagere har konkurrert om å komme tilbake til hovedgården, har bidratt til å styrke kanalens resultat.

– Høstens Farmen-sesong har budt på mange tvister og vendinger, og det var en verdig vinner som sto igjen til slutt søndag kveld. Vi gleder oss til å by på mer Farmen-innhold i året som kommer, sier Nakken. På nyåret kommer det en ny sesong av Farmen Kjendis.

Fortsatt lavt for Nobelkonserten

382.000 fikk med seg «Nobels Fredsfest» på NRK1 lørdag. Fredspriskonserten har hatt dalende seertall de senere årene, men har fått en liten oppsving fra fjoråret, da 380.00 så sendingen. For tre år siden var stemningen noe annen: Da fikk 679.000 med seg konserten i snitt.

Den årlige Nobels fredspris-konserten var i utgangspunktet avlyst, da finansmann Arthur Buchardt bladde opp for en «Nobels Fredsfest» i stedet. Fredsprisvinnerne Nadia Murad og Denis Mukwege ble hedret for sin innsats mot seksualisert vold i krig og konflikt med et helnorsk program, og på utescenen ved Rådhuset opptrådte blant annet Wenche Myhre, DDE og Stjernekamp-vinner Ella Marie Høtta Isaksen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs Kjetil Wiedswang: De feirer i desember, men de feirer noe helt annet
DNs politiske julekalender | Luke 10: Jødisk juleoffensiv
00:00
Publisert: