Mandag gikk den tredje sesongen av «Farmen Kjendis» i gang på TV 2 med et seertall på 614.000 seere.

Det er en nedgang på 164.000 seere sammenlignet med premieren i 2018, men markedsandelen har styrket seg kraftig fra 44,6 prosent til 54,2 prosent.

– Kjendisenes kamp for tilværelsen i tredje sesong av «Farmen kjendis» er endelig i gang. Det er gøy å se at engasjementet og temperaturen allerede er stor og premieren hadde 614.000 seere og en andel på hele 54,2 prosent blant alle TV-seerne. Andelen er betydelig høyere en forrige premiere av Farmen kjendis» som ble sendt 1. januar i fjor, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Mens tidligere sesonger av programmet har tiltrukket seg kjendiser som Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Aune Sande og Aylar Lie, er det i år blant annet kjendisveterinær Trude Mostue, realitystjernen Charter-Svein, tidligere bokser Ole «Lukkøye» Klemetsen, og tv-profil Kathrine Sørland som deltar i årets realityprogram.

– Farmen er en av hjørnesteinene i sendeskjemaet til TV 2, og ett av de konseptene som har størst oppslutning digitalt på TV 2 Sumo og TV2.no. Dette er innhold av beste sort som engasjerer bredt og på tvers. Årets sesong av «Farmen kjendis» er smekkfull av godt innhold og det er mye å glede seg til i de neste seks ukene, sier Nakken. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Så langt går Audi E-tron på vinteren
DN har prøvekjørt Audis første elbil E-tron.
03:08
Publisert: